Tuesday, 12 July 2011

NOVEL #6 ; SESUCI CINTASINOPSIS:

NURAINA, gadis biasa yang tidak punya apa-apa. Dia pernah terluka dan kerana itu pelarian adalah satu cara untuk mengembalikan harga diri yang telah dirobek dan dihina. Walau setinggi mana cintanya pada Armand, dia sedar cinta tanpa harta tidaak ke mana.

Bertahun lamanya di rantau orang, jauh dari kelurga tercinta, akhirnya apa yang diimpi jadi nyata. Kepedihan dan kekecewaan terubat dengan kehadiran Behzad yang dapat menerima dia seadanya.

Namun manusia... sehebat mana pun merancang, tapi TUHAN yang menentukan. Lambaian Istana Al-Hambra membawanya ke Andalusia, Sepanyol.. Tanpa terduga, dia bertemu kekasih lamanya, Armand.

Pertemuan yang tidak disangka-sangka itu lantas mengetuk hatinya semula. Dia tahu lelaki yang dikasihi itu tidak pernah bersalah. Dialah yang sebenarnya beralah terlalu mudah. Kini dia keliru! Antara kasih dan kasihan. Antara cinta barunya dengan nostalgia cinta pertamanya.

Cuma manusia selalu terlupa, realiti tidak seindah mimpi. Cukupkah dengan lafaz cinta sahaja boleh menjajnjikan bahagia? Cukupkah...?
TAJUK: Sesuci Cinta
OLEH: Aina Emir
HARGA: RM16.00 (TERMASUK POSTAGE)

STATUS: SOLD TO ZAINAB

No comments: